Η εταιρεία Grazia δραστηριοποιείται στον χώρο των διακοσμητικών και χειροποίητων ειδών εδώ και τρεις σχεδόν δεκαετίες. Ξεκίνησε τον Αύγουστο του 1986 ως μία βιοτεχνία κατασκευής χειροποίητων κοσμημάτων ενώ από το 1993 και μετά επεκτάθηκε και σε εισαγωγές έθνικ δώρων από το εξωτερικό.

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση αποτελούμενη αρχικά από τον Δημήτρη και την Διαμαντούλα οι οποίοι κατόρθωσαν με ελάχιστους οικονομικούς πόρους αλλά με τεράστια αποθέματα υπομονής, επιμονής, προσπάθειας και προσωπικού αγώνα, να δημιουργήσουν έναν υγιή και κερδοφόρο οργανισμό που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να μεγιστοποιήσει τον κύκλο εργασιών της σε τέτοιο βαθμό έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει περισσότερες από δέκα νέες θέσεις εργασίας στα πρώτα πέντε έτη λειτουργίας της.

Όραμα των ιδρυτών της είναι να παρέχουν πρωτότυπα και μοναδικά αντικείμενα που θα προσδίδουν χάρη στον χώρο που θα διακοσμούνται και θα μετατρέπουν κάθε περίσταση σε μία ευκαιρία προσφοράς ενός ιδιαίτερου δώρου. Στο κέντρο του ενδιαφέροντος μας βρίσκεται πάντοτε η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας γι αυτό και φροντίζουμε ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας να μην ξεπερνά τις 48 ώρες ακόμη όταν πρόκειται για χώρες εξωτερικού. Όλα μας τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και τα περισσότερα είναι σχεδιασμένα μόνο για την Grazia. Επιπλέον διαθέτουμε συλλογή χειροποίητων εποχιακών ειδών – χριστουγεννιάτικα γούρια και πασχαλινές λαμπάδες – που ανανεώνεται κάθε σεζόν έτσι ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις χρωματικές τάσεις της μόδας, αναλαμβάνουμε την κατασκευή μπομπονιέρων καθώς και επιχειρηματικών δώρων.

Το λογότυπο της Grazia αντικατοπτρίζει όχι μόνο τη φιλοσοφία αλλά και την πορεία της. Ένα βέλος ανοδικά κατευθυνόμενο συμβολίζει την διαρκή προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών μας αλλά και μία στάση ζωής που παρά τα σκαμπανεβάσματα που προκαλούνται απ’ τις διαρκείς αλλαγές του οικονομικού περιβάλλοντος, δεν παύει ν’ αναπροσαρμόζεται έχοντας πάντα το βλέμμα στραμμένο μπροστά και προς τα πάνω.